кохай мене

кохай мене,кохай мене
живу або сп*янілу
вези мене,неси мене
німу,глуху і милу

хай дощ іде,багаття дме-
наздустріч нам нещастя
кохай мене,а я тебе
Бог збереже від негараздів

не думай,серцю волю дай
пісні співай ночами
хай чують всі,хай чує гай
що є любов між нами

...

або нема .пуста душа
і спогади минулі
по ним у серце вирушай
і мовчки плач на стулі

забудь всю казку, швидше в ліс ,
а там дивись на зорі
повітря пий,лети у вись,
впади камінням в море

кохай або тікай скоріш
бо я не зможу жити
ти будеш пам*ятати лиш
чи на руках носити


Рецензии