День Святого Юра

В той день, коли навколо весна уже буяє,
Відходить у минуле пора зимових бур,
І остаточно в світі тепло перемагає,
В той день до нас приходить, приходить святий Юр.

Під гуркіт барабанів і труб високі звуки
Ввірвися в наші душі на гарячому коні,
В той вирішальний день ти простягни нам руку,
Щоб ми не потонули у нашому багні.

І зброєю святою, що у руках тримаєш,
Ти прожени від нас незгоди і тривоги,
Бо іменем твоїм лише того ми називаєм,
Хто впевнено завжди іде до перемоги.

В день святого Юра так вже повелося,
Чекаємо на тебе, врятуй і захисти,
Бо забагато зла у світі розвелося,
Допоможи його перемогти.

16.04.2006

Пісня "ДЕНЬ СВЯТОГО ЮРА"
https://www.youtube.com/watch?v=BFXOb3HttfU


Рецензии