Ми ВС комусь потр бн

Ми всі комусь потрібні, просто знайте!
Що в світі є той хтось, хто любить Вас!
Як близько чи далеко - не питайте,
З'єднає доля ра;зом - прийде час!

Йдіть сміло уперед, не зупиняйтесь!
Бо в Бога та;кож є на Вас свій план,
Прощайте і прощайтесь, не вертайтесь!
Бо далі тільки Радість - Щастя стан..

Ми всі комусь потрібні, просто вірте..
Що всі поми;лки, то воно на краще!
Розбите серце - ОЖИВЕ, часу; не мірте!
До щирої любо;ві так готують - Вище..

..Це вище понад всякі забаганки,
Чи прагнення отримати, що хочеш,
Це неймовірна ніжність в серці..дзвінко!..
..Відчуєш - хтось доповнює тебе, шепоче..

..Не кажучи ні слова, ВСЕ в очах..
Ми ВСІ комусь потрібні, просто вірте..
В любов.. що народилась в небесах..


Рецензии