Весна - як ти..

Я назву тебе тихо, ніжно,
Я назву тебе просто - Весна.
Ти для мене така ж неймовірна,
Ти для мене така ж одна.

Твої очі, чарівні очі,
Відкривають душу для всіх.
І під покровом ночі
Здатні освітити тисячІ доріг.

Коли вплітаєш у своє волосся
Стрічку оту чи барвисті квітки,
Все, здається, вже збулося..
І навіть весна - як ти..


Рецензии