Два ангели

               
Все минає, день за днем минає
І живу, наче сплю,
А мої два ангели, чорний і білий,
Пишуть книгу свою.
Знову й знову тупо розгрібаю
Буднів повсякденне сміття,
Тільки два ангели, чорний і білий,
Пишуть книгу життя.
Що хотів би не роблю,
Що роблю, не знаю,
Мабуть, вже доля така,
Чорний ангел радісно руки потирає,
Білий ангел сумно зітха.
Чорний мій ангел і білий мій ангел
ЗАвжди між нами, зАвжди між нами,
Удень і вночі за спиною незримо стоять,
Правда й неправда і зло в душах наших,
Як з ними бути, ніхто не підкаже,
А чорний мій ангел, і білий мій ангел мовчать.
Мовчать...

26.10.1995

Пісня "ДВА АНГЕЛИ"
https://www.youtube.com/watch?v=JMAkUbJk7xw


Рецензии