Фортепiано...

Фортепіано. . .
Цей інструмент,
Можна слухати вічно,
Він як ніби,

З перших нот,
Тебе зачаровує.
Може розповісти,
Про життя,

Кожного музиканта. . .
Відкриває душу,
Кожної людини,
Яка створює,

На ньому музику.
Воно заставить,
Тебе згадати,
Кожну мить,

Твого життя.
Ти тільки,
Послухай. . .


Рецензии