Казки

Хай ніч сизокрила підніме вітрила
І тихо, як лебідь, пливе до зорі,
Хай мама тихенько, щоб тільки заснули,
Розказує казку малій дітворі.

Розкидані іграшки слухають казку,
І носики тихо маленькі сопуть,
Закриються скоро в дітей оченята,
Забудуть усе і спокійно заснуть.

Нехай хоч вони ще у сні політають,
Батьки вже не вміють літати вві сні,
Хай сниться їм літо, струмочки і квіти,
І щебіт пташиний, і гарні пісні.

Заснули давно їжачата й зайчата,
Лиш жаби співають в ставу про любов,
Заснули у гніздах пташки й пташенята
Для того, щоб зранку прокинутись знов.

А поки що ніч сипле зоряні квіти,
Заснули дерева, ліси і садки,
Хай виростуть діти, вони своїм дітям
Розкажуть хороші і добрі казки.

Спокійної ночі, спокійно сплять діти,
Вони, як дзвіночки сміються вві сні,
Хай сниться їм літо, струмочки і квіти,
І щебіт пташиний, і гарні пісні.

Нехай хоч вони ще у сні політають,
Батьки вже не вміють літати вві сні,
Хай сниться їм літо, струмочки і квіти,
І щебіт пташиний, і гарні пісні.

22.08.2005

Пісня "КАЗКИ"
https://www.youtube.com/watch?v=WoKSZI75jsw


Рецензии