Сустрэча са школай

Школьныя цудоўныя гады
Застаюцца ў памяці заўжды:
Быццам зноў ідзеш ты незнарок
На свой першы ў жыцці ўрок!
   Самая шчаслівая пара,
   Бо яшчэ бяспечна дзетвара,
   На заняткі вельмі не спяшыць:
   Пагуляць,пабегаць так карціць!
Смех і гоман-музыка душы!
І сябры па класу харашы!
Для цябе гучыць ізноў званок,
Хоць ад школы ты ўжо далёк.
   Хай мінаюць доўгія гады-
   Школа ў сэрцы будзе назаўжды!
   І спявае зноў для нас званок,
   І дае настаўнік нам ўрок!


Рецензии