Не те

Інтимна лірика моя про тебе.
І де взялися ці всі вірші?
Дарма я натхнення просила у неба,
якщо воно лине з душі.

Дарма я просила для себе час,
він завжди так стрімко кудись іде.
Люблю, як зупиниться він для нас,
Люблю я волосся твоє руде.

Ванільні вірші, не "по-харду", не так!
Я чекала натхнення далеко на більше.
З моїми думками, я віршовий маніяк
Але, написати вдається щось інше.

22.8.14


Рецензии