На черном бархате ночи

На чорному оксамиті ночі
Білий лист чистий і білий,
І на чорному роялі
Забутий кимось мів,
Пробач, я рукою доторкнувся,
Щоб завершити  останній  штрих,
У чорному небі
Чорно-білий вірш.


Рецензии