***

Минские улицы пахнут добром,
Чисты и правдивы улыбки.
Город рисуют поэты пером,
Поют музыкантов скрипки.

Гэты куточак - сэрца радзiмы.
Ёсць людзi, якiя злуюцца.
Час не стаiць, пралятаюць гадзiны,
Пачуццi але ж застаюцца.

В душе все мы любим свой город родной,
И в памяти греем влюблённость.
И пусть он не шумный, и не взрывной,
Привычна его приземлённость.

Вялiкая колькасць мiлых людзей,
Менску галоўная рыска.
Ветлiвасць робiць узiмку цяплей,
I нават калi мы не блiзка.

Света лучи играют на крышах
И новых строений, и старых.
Вроде, дома, но все они дышат,
В них ветер событий бывалых.

Родны свой кут будзем вечна любiць -
З маленства ў крывi пяшчота.
Хто здрадзiў , таму нiяк не забыць
Як у Менску жылося ахвотна!


Рецензии