Цыкады

Цыкады адлічваюць лета імгненні апошнія:
як быццам гадзіннік-піла — цыркатнёй мітуслівай.
Агучваюць ноччу сваё адспяваўшыя пожні і
сцішэлыя нівы.

Шапочуць пра птушак, якім непазбежна — да выраю,
пра вецер, які расчубачвае  рэшту калосся,—
і драпаюць сэрца, якое ужо настальгіруе,
прадбачачы восень.


Рецензии
Прывітаньне, Лаззара.

Цудоўна.

Альжбэта Палачанка   21.08.2014 08:09     Заявить о нарушении
Дзякую, Валюша! :—)

Лаззаро   21.08.2014 17:38   Заявить о нарушении