Сини Украiни

Душею прилину
На рідну Вкраїну,
Де сад білу хату бузком обійма,
Криничне відерце
Розбуджує серце
І груша над шляхом утому зніма.

Там сонях, як сонце,
Нагнувсь у віконце,
А мати ще зранку гостей вигляда.
Приїдуть синочки,
Приїдуть і дочки,
Приїде родина уся молода.

І скаже матуся:
- За вас я молюся
Хай край наш ніколи вогнем не пала.
Сини України,
Служіть Україні.
Вона для любові життя вам дала.

Вона їх родила,
Вона їх ростила,
Вона в час тривоги серця зігріва.
У світі не знаю
Милішого краю,
Де квітнуть волошки і хліб дозріва.

Любіть Україну,
Як матір єдину.
Не дайте напасті топтати її.
Служіть Україні,
Сини України,
Служіть Україні,
синочки мої.


Рецензии