це був лише сон

Неможу нічого і думки з розуму зводять,
Як назло все нагадує тільки тебе,
Пишуть,звонять, а мене ще десь носить,
І де ти взялась і хто тепер врятує мене,

Тяжіння земне і вільне падіння,
Я птах, що падає вниз не маючи крил,
В надії на краще, ловлю вітра пориви,      
Та годі вже, холодну землю собою зігрів,

Так легко стало, я знову злітаю,
І більше нічого не врятує мене,
На склі твоїм мій меседж останній ,
Я йду бо ще досі кохаю тебе...

І ось уже сонце мене зустрічає,
І я  розумію -  це був лише сон,
Та почуття, що мене досі вбиває, зі мною,
І крил теж немає і серце  моє за бортом...


Рецензии