Твоя посмiшка

Твоя посмiшка - це диво.
Зiткана з океанiв почуттiв,
Вона настiльки чарiвлива!..
Я нiби тут, а нiби в нiй..

Як можна, не розумiю,
Пройтися поглядом i не потонути..
Я так точно не зумiю,
Мене може навiчно затягнути..

Твоя посмiшка - це диво.
Це нiби мiлiони зiр, i небо..
Як же це красиво!..
Тут навiть не треба слiв..

Твоя посмiшка - це диво..


Рецензии