У Бога миру намолю...

Коли стріляє брат у брата –
То є видовище сумне.
Сьогодні я іду вбивати,
А може, завтра вб’ють мене…

Не вб’ють, то далі жити буду
Скаліченим на все життя.
Війну до скону не забуду,
І вже не буде вороття

До брата старшого в обійми.
Ти, брате, сам собі не вір –
Не я затіяв кляті війни,
Де білим світом править Звір!

Поки ще не поліг у битві,
І не закопаний в ріллю,
Піду  у Храм, в святій молитві
У Бога миру намолю…

21.08.2014


Рецензии
И я молюсь,чтоб не было войны, не гибли парни от зверей, в обличьях сатаны... Больно, как больно.....

Дочь Земли   25.07.2017 16:24     Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.