Повертаюсь в Шепетiвку...

Повертаюсь в Шепетівку,
Все  частіше у думках,
Та свою  рідну  домівку,
В кольорових бачу снах.
Кожен камінець знайомий,
Як повітря тут п’янить,
Кожна вулиця відома,
Чуйна  і небес блакить.
Навкруги поля безкраї,
Та озерця по лісах,
Залізниця за Шанхаєм.
Верховина у віршах.
Люди чуйні, та щасливі,
Привітають завжди вас,
Та дівчата, знай, вродливі,
В серпні зустрічають Спас.
Земляків своїх вітаю,
В День народження святий,
Миру й щастя  побажаю,
Більше радісний подій.
В  Шепетівку повертаюсь,
Її знає Білий Світ,
Та до друзів знов звертаюсь,
Щоб цінили Заповіт.

Автор  Геннадій Сівак.
20  серпня  2014 року.


Рецензии
Привет Шепетовке и Славуте. С теплом, Олег.

Олег Кротов 2   21.08.2014 08:47     Заявить о нарушении
Олег!
Благодарю Вас!!!
С теплом, Геннадий.

Геннадий Сивак   21.08.2014 22:51   Заявить о нарушении