таке сонце як ти

у мене немає
такого
ясного
погожого сонця
як ти
у вірі тримаю
чужі
неосілі
зболілі
збілілі
світи

світи
не минайся
надією
дією
мрією
хвилею сил
іди
залишайся
земною
красою
пролитою
вістрям коси

бо ти недопита
на тіні
розлита
думками не вкрита
вростай
у тупіт копита
у куряві збитій
у дні мандрівні
на хрестах

бо ти невагома
для храму
і втоми
у серці
світлице
служи
не болю старому
а мірі рухомій
і свіжому лету
сніжин

20 Червня, 2014


Рецензии
Майже заклинання...
А, може, і не майже...
Дякую!
Чарівно.........
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   22.08.2014 16:12     Заявить о нарушении
Дякую, взаємно!
Повсякденного
світла!

Юрий Лазирко   09.09.2014 22:05   Заявить о нарушении