Люблю я вечiр тихий на Днiпрi

         *   *   *

Люблю я вечір тихий на Дніпрі,
Де сонце на ніч золото ховає,
Де ніжне сяйво першої зорі
Чиєсь кохання юне приласкає.

Усе навколо гарно так цвіте.
Моя любов у мріях весняніє.
Цвіте каштанів диво золоте,
І древній Київ знову молодіє.


Рецензии