Прошу убий

Не можу слова написати,
І вже заплутався сюжет,
Відкриті очі та між нами,
Стіна із тисячі картин Моне,

І крок за кром ти мене вбиваєш,
Шуткуєш та ціпляєш знову за живе,
Та я уже і сам себе караю,
Піти не можу, хоч не держиш ти мене,

І знову сон, тебе я в ньому кличу,
Зриваю з себе маски всі й палю,
Прошу убий розгублену дитину,
Яка тебе кахає і досі у мені живе...


Рецензии