Якi чудовi очi мами...

Які чудові очі мами,
Як світять сонцем, добротою,
Як люблять щиро, неприкрито,
Як зігрівають теплотою...

Яке безмежне море ласки
Ховається в душі глибинах,
Яке терпляче, ніжне серце
Тримає разом всю родину.

І як старіє гарно мама,
Ці зморшки -- знаки її долі,
Коли сміялась і раділа,
І коли плакала від болю.

Живи, радій, моя рідненька,
Пробач за все що я зробила.
Я буду правнуків навчати
всьому, що ти мене навчила.



10.05.2014


Рецензии