Карпати

З легкістю на душі, з мрією в серці, зі свободою в думках, з теплими спогадами...з любов’ю до рідного краю.

Вітре милий, вітре вольний,
Віднеси думки у гори,
Де дібров й лісів простори,
Де небес блакитне море.

Де до хмар дістать руками,
Де душею вище неба,
Де свобода б’є струмками –
Щастя іншого не треба.

Віднеси мене до краю,
Де кичери й полонини,
В край, де щиро покохала,
Куди серце ніжно лине.

Де легенди оживають,
Де Говерла з любим Прутом
Про кохання розмовляють,
І вигадують маршрути.

Де джерел цілющі води,
Де струмки і бистрі ріки
Водоспадами свободи
Душу сповнюють навіки.

Вітре милий, вітре вольний,
Віднеси у край надії,
На безмежнії простори
До Карпат моєї мрії.

19.08.2014
Тетяна Шустик ©


Рецензии