***

Не задихатимусь - можна?
Таке дивовижне місто!
Ми маємо так мало часу!
Чуєш?

Просочена димом одіж,
Твій погляд авантюриста,
І лиш на півкроку разом...
Ну ж...

Рани мої мироточать
Вікна мої розчахнуті
Груди мої розчахнуті
Час!

ПтАхи на волю хочуть
Гострі, німі, налякані
Варто лишень розстібнути
Плаща.

І розсипатимусь снігом,
гудзиками, горобиною,
Холодними і колючими
Вщент.

Квіти сухі німо
й гречно схиляють спини,
гіллям-руками плетучи
Тент

Тільки тепер не бійся
Я тебе можу втримати
Я тебе хочу втримати
За руку.

Дощ тебе не завісить
доки стоїш під тентом ти
доки той дощ вбираєш ти
Жадібно.

Тільки благаю гречно
Допоможи...чуєш?
Наш маяк у зимі
Відданість.

..Я ж іще не приречена
Стисни руками стужу
Прошу. Шанс. Зберегти.
Цілісність.


Рецензии