Прийшли парубки в соснину...

Прийшли парубки в   соснину,
Пішки, щоб відпочивати,
Від  повітря  захмеліли,
Тут  світанок зустрічати.
Запросили і коханих,
В цей мальований лісок,
Вмить з'явилися  жадані,
Пішли разом на  ставок.
У темряві човник світить,
Над ним мерехтять зірки,
Ось який чудовий Місяць,
Під ним  хлопці, та дівки.
Вони разом заспівали,
Розпалили  полум'я,
Мелодійно під гітару,
Поруч з ними був там я.
Дуже добре пам'ятаю,
Тої юності часи,
До цих пір не  забуваю,
Місця  щастя, та краси.

Автор  Геннадій  Сівак.
19  серпня  2014 року.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.