Ангел трубящий

Quid cantus! Quid tibiis! Quae carmina!
Quod voces sunt lusit hic sine fine!
Cantare, meditationem tibia, audire
lenis angelici melodiam,
mirabile carmen!.



Пройдя Божественную муку,
Тот Ангел станет в рог трубить!
Иные будут целовать Ей руку,
Желая непременно отрубить!

            Слово Бога! Богу Слава!


Рецензии