F63. 9

Більш не хворію тобою,
І добре все як завжди,
Та рецедиви йдуть чередою,
Вибач мене відпусти,

Хвороба під штамом "Кохання",
Карантини їй не страшні,
Ліків немаю, втрачаю жити бажання,
Та ти давно не сама і я вже пустий,

Шаленіє від тебе мій розум,
Від присутності втрачаю думки,
Хвороба все далі відносить,
Та ліки твої, не для мене і ти палиш мости...


Рецензии