Яргъа авай ярдиз..

Ширин -ширин вун рахазва,
Тек шикилрай вун аквазва,
Вун такваз зун лап дакьазва,
Хъша зи яр вун зи патав,
Гъил кьуна хьиз ацукь къвалав

Вун завай лап яргъа ава,
Чир хьухь ваз яр зи рик! вав гва,
Хкведалди кьве варз ама,
Хъша зи яр вун зи патав,
Гъил кьуна хьиз ацукь къвалав

Лугьун за ваз:к!анда заз вун,
Чизва к!ан я вазни яр зун,
Гьич садрани къакъатдач чун,
Хъша зи яр вун зи патав,
Гъил кьуна хьиз ацукь къвалав


Рецензии