Не дай мен

Не дай мені прохолонути,
Іншого разу може не бути,
І не лякають мене вже спогади,
Та думки летять не розкрив парашюти,

Не дай мені зупинитися,
До тебе на пів дорозі у рай,
І хай буде, що буде,
Ставлю життя на край...

Не дай мені схаменутися,
Все одно життя це театр,
Та п"єса  ще наша не дограна,
І я взяв перший антракт,

Не дай мені втратити,
Віру в кохання  для двох,
І я не дам собі тебе зрадити,
Нехай бачить це Бог...


Рецензии