я пустий

За маскою злості до всіх,
Сховався мій романтизм,
Ти не повіріш скільки надій,
Без тебе тянуло у низ,

А тепер, що тепер - блукаю,
Не можу дороги знайти,
І закриті ворота до раю,
Мені нікуди не дійти,

І знову в зоні ризику щастя,
Я Благаю тебе, мене відпусти,
І в злому моєму царстві,
Без тебе немає мене, я пустий...


Рецензии