ВацIала гушси бецIван цIумикIули леврагу...

ХIед гьанхIеркулрара ну
Русес карихьурхIели ?!
Наб хIу гьанриркулригу
Ну хIечи хIерлихIели.

Ванза забличи кьяйда
Ну левра хIечи хIерли.
Биэсара се пайда
Дила язихъ уркIилис?!

ВацIала гушси бецIван
ЦIумикIули леврагу...
Заблис гIергъи зурхIябван
Дила мякьла рашигу.

Гьанна саби пашманли
Дила язихъ уркIира...
Дила бекIли хI-е-б-а-л-и
Илгъуна хIу риънира..


Рецензии