ГIямрула диги

Хъармахьила майдайзакан ну вашус,
Дигила саримтичу анай укIус.
Ца уркIи кьабулбиркуй хIу лерхIале
ХIазакан хIябра цIакьле ну хIулукIус.

ДягIбугьубил аргъизе ну дягIхIавкIус,
ХIа дигили гона вариле уус.
Ца уркIи кьабулбиркуй хIу цархIале
ХIазакан хIябра цIакьле ну хIулукIус.

Цалис ца дигахъуле дархдикибил,
ГIялам цебукIалра дикIхIадикибил.
ГIямрулис нушани царра багьена,
ДуцIале зурдукIуй диги дихьибил.


Рецензии