тамагочi

Хіба ти знаєш, що таке надія?
Хіба ти бачиш цю безсмертну вірність?
Солодко спиш в той час, коли я
О п'ятій ранку добиваю гідність
Холодний подих вітру серед ночі
Чужі обличчя, кожне нетверезе
Моє життя це кляте тамагочі
Коли залежність нікуди не щезне
Все так далеко й формально поряд
Десятки метрів даху - панацея
Прокурю сутність за холодний погляд
Щоби прокинутись і запитати
Де я?


Рецензии