06. квiтка

ЯКОСЬ РАНІШЕ КВІТКА
СТОЯЛА НА СТЕБЛИНІ
В ЯСКРАВОМУ ВІНОЧКУ
БЕЗ ЖОДНОГО ЛИСТОЧКА.
ІШОВ ЯКОСЬ ЛИСТОЧОК
Й ПОБАЧИВ ВІН ВІНОЧОК
І В КВІТКУ ЗАКОХАВСЯ,
В КОХАННІ ЇЙ ПРИЗНАВСЯ.
ТОМУ І КВІТКА ЗАРАЗ
З ЛИСТОЧКОМ ЗАВЖДИ В ПАРІ
УДВОХ ЇМ ВЕСЕЛІШЕ
Й СІМ'Я ТОДІ ДРУЖНІША.

09.03.12.

ОЛЯ ГОДНЯ
с.ГОРБАКІВ


Рецензии