Колы ты любыш квиткы онь шчэ,

Шо вышукають лотас

Мой Ангел мілы!
Ангіл родны!
Як гэта ўсё ж неверагодна,
Шо ты во зном с3-чаеш сёння
Мяне, Кузьму старога.

Злучыў, напэўна, Ш Бог с табою,
Мая кахана.
Мой рабёнак.
І я гляджу но умілённа
І… цмокаю тфой востух.

Бо як… ну, как тыбэ я чмокну.
Ты вырываесьСІК от чорта фш.
Бо ны вгостыв ны й в лавцы онь, гох,
Шэ дэся позафчора зь.

Да, моя мылка. Трудно дідку.
Колы 1, ек паліць, ну, той.
І й а ныекая ладоска
Ны хоцэ тэго гоздзя.

А я шчэ й Кінь. КынтаВур Божый!
І во вызу якогось боса ж.
А не Душу Душы Мадонны,
Прыгожай-райСпрыйГойЖяй.

І Верш…чаво? Вэсь мій тут, можэ й?
Ага! Напышыш, Тохтыр.
Колы То ДохТор Кожан.

Спасібко Ж, Шывка, Боже,
Шо шэ даеш шчось свёнтэ.
І Той Король тобі й позволэ
Сшібнутыся са й псовняй.

Бо ты но чмокны квітку в шчочку.
О! Будэ вжэ огову!
Огонь вжбурнэ сыло вам!
Да шо гэто!? Да кто ён?..

О так от. Змылуйсь, Божэ,
Шоб тэе гольле-ножжэ
Ны запрагло ф колхос Вась.
Достануть вошку в космач!.. Бо тэ дівчо вжэ ж хочэ.
Хвуёвый ножык!   


Рецензии