Я Овн?

Чы шчэ С3-лок с Король?
Ну, натэ Ш… хватайшоп

В день дьявола, когда фсё ціфровое зь
Оно і лізе й лізе в моск,
Я очэнь-ошэнь подаРУ фам морэ фш
Цфытоф!

Вот стукнуло в гукно, ой, шчося! Ноч жэ…
А!.. хы, знадвору дошч
Таксамо хочэ
Лябоф.

Вояж во я тут гондэ но з Янова.
І на тобі!.. Ой!
Квёнт!
То дай!.. ну, дай здовоЛюся зь тубою,
Муя Галёнк!

Я вік ужэ ны коштуВаль мыжножжэ.
І вот: цмок-цмок!
Ну-да. А шо ж мне.
Мні ж но ж 15 год.

І й мні ф трусах колок…
А ну, блін! Марсь домой!
Іш, жовчы дасць він розьць!

Да! Маковей найшоф…
І й жебынцы
Дай, дід, хоть смокф. 


Рецензии
Я тоже хочэ Лябоф...)
Удпчи и любви, Василий!

Светлана Шиманская   30.08.2014 14:07     Заявить о нарушении