Прийм ть себе

Прийміть же повністю себе,
Яким Ви є та народились,
Яким Вас Бог створив з небес,
І як із часом Ви змінились.

Прийміть себе - Ви неповторні,
Таких немає більш ніде..
І свій характер невгамовний,
Чи тихий..та нехай буде..!

Приймайте сутність, душу й тіло,
І зовнішність як Божий дар,
Та і міняйтесь далі сміло,
Приймайте ВСЕ і це не жарт..!

Лиш корегуйте все прийнявши,
Свій світ та цілі і думки,
Поповнюйтесь новим, пізнавши,
Життя уроки й помилки.

Не намагайтесь бути кращим,
За когось: вчителя, сусіда..
За себе прагніть бути ліпшим,
Ніж були вчора..до обіду..

Прийміть же повністю себе,
Хай світить сонце без футляра..


Рецензии