ти зна ш як тиша в ноч кричить

Ти знаєш як тиша в ночі кричить,
Розриває навпіл і серце стає,
Кров по венам як рідкий метал,
Застигає та повільно мене псує,

Ще хвилини, секунди, а може роки,
І стану  напевно таким як завжди,
Холодний, різкий без віри в надію,
Час плине рікою, а я все тобою ще мрію.. 


Рецензии