Ти зна ш я забуваю про все

Ти знаєш я забуваю про все,
І про обручку на правій руці,
Коли до тебе серцем несе,
Коли без тебе сум на лиці,


Та все це просто ессе,
Коротке як наше життя,
Нам доля платить за все,
І тільки ти да не я,

Залишиш слово на дні,
Забудь та вибач мені,
Так друзі ми на завжди,
Не разом з тобою йти.


Рецензии