Нiчний птах

Подивіться на зорі ясні.
Що ви бачите в темряві ночі?
Небеса. Вони так прекрасні.
Світанок радує очі.
День за днем минає як зірка,
що летить залишаючи слід.
У вікно все стукає гілка,
Та кличе тебе у політ.
Відчинивши вікно, стану прямо
І розкрию нічні свої крила.
Та лиш ночі, мені буде мало,
Щоб наповнити духом вітрила.
І тепер я сиджу бачу сонце,
Світанок такий гарний з даху.
І я знов залізу в віконце,
Подібний до нічного птаха.


Рецензии