Я розумiю... Понимаю

Моя Страна! Моя Країна!
На север, юг, на схід та захід - 
Она одна! Вона єдина!
Не треба нас ділити. Хватит!

Я говорю і розмовляю.
Пишу стихи. Складаю вірші.
Я бороню и защищаю 
Свою семью. Родину. Гірше 
Немає горя чути постріл.
Бежать от взрывов. Бити стіни.
Хочу простор! Бажаю простір!
А не руины... Не руїни.

Я розумію... Понимаю.
Мне всё равно. Мені все рівно.
Я Родину не выбираю!
Я Батьківщину не покину!


Рецензии