Як боляче тебе не мати

Так хочеться зірватись,
І знову,знову написати,
Як боляче без тебе бути,
Як боляче тебе не мати,

Розірвані канати нервів,
Не склеїш вже не зв"яжеш,
Як боляче тебе не чути,
Як боляче  без тебе спати,

Короткі спогади, секунди,
Митєві посмішки й кохання,
Як боляче, що ти по всюди,
Як боляче без тебе встати.


Рецензии