Я буду тебе три роки чекати

Я буду тебе три роки чекати ,
І якщо в нього нічого не вийде,
Кохання буде жити зі мною,
Розбудиш його тільки знову ,

Непомітно прийдеш штори відкриєш,
А за вікном немає  вже шторму,
На піщаному пляжі ми будемо троє,
Ти і я та кохання нашого море...


Рецензии