МАМА ДУМА

Хлопчик, якого люблю,
вміє морщити лобика краще від Орландо Блума,
у війні проти ворогів у Лолі*
галасувати на всю хату
до однолітків з РФ з однієї команди,
так само аполітичних, як він.
Хлопчику, якого люблю,
немає діла
до війни на Сході,
ні Ближньому, ні домашньому.
Його цікавить лише
Далекий Схід, Лолікон, японська мова, найбільше Інтернет.
Він лягає спати в оточенні планшетки і айфона,
щосекунди подає сигнали скайп.
Хлопчик, якого люблю, ночує вдома,
мамі не болить голова. 
Мама оточує хлопчика турботою, хлопчик відповідає мамі взаємністю.
Хлопчику, якого люблю,  через 4 місяці виповниться 18 років.
МАМА  ДУМАЄ.

*League of Legends (LoL, рус. Лига Легенд) — компьютерная командная игра в жанре MOBA (multiplayer online battle arena)


Рецензии
Храни Господь наших хлопчиків!

Лао Лю   11.09.2014 23:31     Заявить о нарушении
Дякую, Лао.
Вчора була під сильним враженням від Вашої творчості. Давно не читала новенького з такою цікавістю.

Олись Лапковский   12.09.2014 10:45   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.