Заз гада вун лап кlанзава...

Дердерив  зи ац!анва рик!,
Югъди-йифди хьанва гъарик!,
Эй инсанар ,лугьун за гьик!,
Заз гада вун лап к!анзава,
Ваз гьамиша за чанзава

Какахьнава зи югъни-йиф,
Вун къвалав гвач, гьайиф-гьайиф,
Килиг ,хьанва зун лап зайиф,
Заз гада вун лап к!анзава,
Ваз гьамиша за чанзава

Масадахъ гьич элкъведач зун,
Рик!е жуван хуьзва за вун,
Я Аллагь на къакъудмир чун,
Заз гада вун лап к!анзава,
Ваз гьамиша за чанзава


Рецензии