Вун Сажидин буба я

ЧІехи ятІан яшариз,
РикІ алай кар – кІвалах я.
КТВ-дин журналист,
Коллектидин дамах я.

Куьреда гьич са межлис,
Жедач хьи вун галачиз.
Устад я вун лап халис,
Рахан тийир алачиз.

Квазни такьаз четинвал,
Чидач кІусни галатун.
Авачир кас секинвал,
Чидач хьи ваз гъалатІун.

Акьулдизни дерин я,
Артухни я бегьердиз.
Очкиярни галачиз,
КІелда вуна иердиз.

Ви гьунарар лугьуз кІанз,
Акъакьзавач – зурба я!
Гьа и себебралди заз
Вун Сажидин буба я.
    Кьасумхуьруьн КТВ-дин диктор - журналист Тамамат Рагимова
               


Рецензии