Мы тут з НидырЛандый!

Ні з дыр Лань-рыка Ж.
Чуема серца Сайк
(СайПрафтный драйф Пантелей да с Мань)

Пей мятку і содку.
Да й шче й вал ЕР Янк.
І ьты нікада не сайДоша з гуМА Й.
Ну, ось, как групк Цван Ціш Айнц.
З Бары Сава Ж.

Мы, хы, нанач хлятя
Папыл от чяй.
Да гоп у сраку
Шче й шчей же й хрась.
Но, о, посЛев зайКусь калі какда,
Будзям пазыцый Вась бамсь!

СплашНой пахЗіхТів!
Ты но глянь на банд!
Сандро да са Сандрай дайЮць чырпак Жабць.
І шо вы, куда ты тут, Падл, да нас.
Мы! Згінь тфая Маць!

Сім гаршын од стола –
А, О!.. ужь талант!
І вот уз нас пафТраРайт тлы лаз
Културый канайл.

Так шо ты з Баджаны Жаны й ды Арк
Жыны собі дальш.
Саі Рам,
ДетВора Ж.

Марымо стаць, как Бабай.

...а я вон туда! на басар ф сарай


Рецензии