Иду. На усех уш пахожы

Бес кепкі. Без галавы.
У нас ведь ліш село жэ.
І пахні хоть рыбІм жыр вж.

І бусел чы пры дарозе й
Во, мацуе крылк.
А я б... мацаф ш шэ онь ту зь,
Ну, жябк Ангеліньк.

З Навінак прыхоДзюць зь
Дзюзія гаспадын.
Там ны вдюжать ныц солій
С галапірдзіньм.

Шо ж вытэ гонды хочытэ.
Шоб я був 1?
Нет. Я тута с псом взэ з.
Бо хто спыть вночі.

А в мынэ Альбіноній.
З АньТойНій Святым.
Но трэБА Ж, ну, шо вы, Жабам вершій но жь с шість.
І й переташчі в рів вонь жыдів.
А раньш была іньш:
Гоп сотню - і в Кныжк.

Но сечас... Ты сквернослів!
А в етвегый свойі
Словы і й слівк.
Ек кажуть, так пышуть.
А дэ якы словарі?

30 рік ек знайшлы
З 2 дэсь діалектізм:
В Ганцэвічах (німц) да в Ляховіч (поляків).
Ну, насеру тобі, Кыч,
Я сырів, што лі, с кіз?

А ведь фсё фашысцкэ фш:
Январі, февралі й...
Заеш вас, ослів, сыч!
Народы перемешеЛІСЬ! І йіж но вірмішіль.
А ЯТЬвягі-то скіль Ж?
ЯТЬ - эта тры ступні. То ісь мера дліны.

Ну, скотыну паслы
Й шчыталы часы по тінь.
Шэ й зарэ, ну, бы ж Васыль колысь ф Сухым Борі.
Так шо майім свойіх попів.
В Ашрамы Саі.

А!.. шрамы чыі?
Ну, мордый святых.
Шо лічать от псіх чыстых дітк.
Мы ж ны жрал ванілінк да шэ й с какай інк.
 
... ну, вот он, мой домік.
Как? Лучшэй всіх!


Рецензии