Кольоров мр

Приспів
В нашої любові мрії кольорові!
Мрії кольорові в нашої любові!
І яке то щастя: на маленьке свято
Донечці прекрасну мрію дарувати!
1
Я тримаю щастя у своїй долоні –
Пальчики маленькі крихітної доні,
І так гарно щастя мені посміхнулось,
Що у грудях серце ніби стрепенулось.
Донечка рідненька, гарні оченятка,
Ніби красне сонце зазирнуло в хату!
Це найкращий в світі подарунок долі –
Донечка сміється у моєму домі!
2
Донечка, мов пташка, у дворі щебече,
Її синє небо обійма за плечі.
З-поміж гарних квітів ти – найкраща квітка,
Під весняним сонцем – веселкове світло!
Ти – моє майбутнє, ти – моя надія,
Про щасливу долю я для тебе мрію.
І тепер для мене стало все можливе,
Бо зростає поруч синьооке диво!

3.08.2014


Рецензии