Mamei

 

Mamicuta mea frumoasa,
Ochi caprui,sprincene groase,
Cu figura trasa-n ac,
Te iubesc cu-atata drag.

Iti doresc de ziua ta
Ani bogati cu zile multe,
Ochii nu ti-or lacrama:
Eu voi fi fata cuminte.


Рецензии