Parintilor mei

                pentru nepotica Diana

 

Eu sunt o fata miticuta
Si nazbutioasa-foc.
Rar ascult pa mamicuta,
Si pe tata - tot.

Linistiti-va.Ca miine
Eu voi creste mare.
Si voi fi o fata buna
Si ascultatoare.
Iar obraznicia toata,
Din copilarie,
Va aduce-n casa voastra
Numai bucurie.


Рецензии